DGE – Drents Geocache Event

Tijdens het “Schrikkel event” op 29 februari 2020 kwamen de geocachers Dhio-Khan, Douwe Doerak, Will602 en Charivarius elkaar tegen, en begonnen ze samen een project om de GeoTour in Drenthe op te zetten. Dit werd een groot succes! Na zes maanden GeoTour Kop van Drenthe werd de volgende droom geboren: een groot event organiseren met de 1e GPS MAZE in Nederland.

Na zes maanden GeoTour Kop van Drenthe werd de volgende droom geboren: een groot event organiseren met de 1e GPS MAZE in Nederland.

Om een groot event met GPS Maze te kunnen realiseren is een en ander nodig. Daarom is de Stichting Nederlandse Geocache Organisatie in het leven geroepen. De genoemde geocachers hebben zich vervolgens verenigd in de evenementenorganisatiecommissie van de Nederlandse Geocache Organisatie: DGE – Drents Geocache Event. 

De DGE is reeds gestart met het organiseren van het Kings and Queens Event dat op 29 April 2023 in Assen gehouden zal worden.   

Inmiddels heeft dit event al een MEGA status bereikt en zullen deze organisatoren ook kleinere events in binnen- en buitenland organiseren ter promotie van de Grote Oranje Geocache Feestweek van 26 April tot en met 30 april 2023.

Samen, met ieder een eigen specialiteit, hopen ze iedereen een goed gevoel te geven met alles wat ze weten te realiseren.